Napelemes rendszer otthonod energiaellátására

Kérj visszahívást!
Vagy hívj minket!

(+36) 20-298-5200

Videó lejátszása

Közel 2000

Elégedett ügyfél

Mi komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek

Egy olyan rendszert alakítottunk ki, ahol ügyfeleink egyetlen helyről kapják meg az összes szolgáltatást, ami egy napelemes rendszer kiépítéséhez és hosszútávú, zavartalan üzemeltetéséhez szükséges.
Több, mint 700 sikeres telepítés tanított meg minket arra, hogy hogyan vehetjük le a lehető legtöbb ügyintézési terhet ügyfeleink válláról.

Napelemes rendszer féláron, otthonfelújítási támogatással

Ha olyan beruházást keresel, ami minimum 25 évre szól és a bekerülési költségnél jobban növeli ingatlanod értékét, akkor a napelem a megoldás.

Gyakorlatilag 100%-ban kiválthatod a villanyszámlád ezzel a környezetbarát megoldással, ráadásul a támogatás igénybevételével most féláron.

A kiváló minőségű felhasznált anyagok és jól képzett saját csapataink lehetővé teszik, hogy a kivitelezésre is extra hosszú garanciát adjunk.

1500+

Sikeres pályázat

Derítsd ki, hogy igényelheted-e a támogatást!

Kérjük válaszolj az alábbi kérdésekre, hogy kiderüljön, hogy igényelheted-e a támogatás.

26.000+

Telepített panel

A legjobbat a legjobb áron

Kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk ezért is adunk a piacon kimagasló hosszúságú garanciát magára a telepítésre is.

A LONGi gyár a világ legnagyobb napelem panel gyártója, ár érték arányban a legjobb megoldás. A Q Cells pedig a legmagasabb minőséget képviseli a 7. helyről. Ahol árnyékhatás miatt okos megoldásra van szükség a Huawei smart technológiája jelenti a megoldást.

Az inverter a rendszer „lelke”. Épp ezért ajánljuk a mindössze (0,03%!!!) meghibásodási mutatóval rendelkező SAJ termékeit, valamint az osztrák gyártmányú Froniust.

Mekkora napelemes rendszerre van szükséged?

A 12 havi fogyasztási adatot el kell osztani azzal az értékkel, amit ma Magyarországon 1 kW (kilowatt) napelem elméletileg megtermel. Ez 1100 kWh (kilowattóra) körül alakul. Ha tehát az éves számlán 5500 kWh szerepel el kell osztani 1100-al = 5 kW, vagy kWp. Hozzávetőlegesen ekkora méretű rendszerre lesz szükséged.

Számoljuk ki a kalkulátorunk segítségével

Az alábbi gombra kattintva átirányítunk a kalkulátorunkhoz, amivel kiszámolhatod, hogy mekkora napelemes rendszerre van szükséged az otthonod villanyszámlájának a lenullázásához.

A napelemes rendszer telepítéséhez vezető út

I. lépés

Előzetes árajánlat

Ha kitöltötted az űrlapot, megvizsgáljuk, hogy megéri-e nálad kiépíteni a napelemes rendszert. Ha igen, elkészítünk egy árajánlatot, ami alapján el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e.
I. lépés

II. lépés

Konzultáció és felmérés

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd a garanciabajnok napelemes rendszert, egyeztetünk a hitelről, és amennyiben szükséges előzetes helyszíni felmérést tartunk.
II. lépés

III. lépés

Árajánlat és szerződéskötés

Ez után készítjük el a végleges ajánlatot. Az ajánlatunk semmiféle rejtett költséget sem tartalmaz majd, viszont több megoldást kínálunk neked.
III. lépés

IV. lépés

Szerződéskötés

Ha mindenben megállapodtunk, és minden kérdésedre választ kaptál megkötjük a kivitelezési (és ha szeretnéd a pályázatírási) szerződést, is.
IV. lépés

V. lépés

Tervezés

Most a szakértő csapataink következnek. A mérnökeink elkészítik a terveket, és elkezdjük beszerezni a szükséges (kivitelezési) engedélyeket.
V. lépés

VI. lépés

Kivitelezés

Ha minden engedély a kezünkben van, és a pályázatot is (99%, hogy pozitívan) elbírálták, elkezdjük a kivitelezési munkákat.
VI. lépés

VII. lépés

Mérőóra csere

Ha elkészült a napelemes rendszered, akkor a szolgáltatód lecseréli a mérőórádat egy új ad/vesz
órára amivel nyomon követhető hogy mennyi áramot fogyasztottál/termeltél.

VII. lépés

VIII. lépés

Termelés

A jól méretezett rendszer és a megfelelő telepítés garantálja, hogy 0 forint lesz a villanyszámlád, és akár 40 évig független leszel minden szolgáltatótól sőt még vissza is termelhetsz.
VIII. lépés

Tekintsd meg korábbi munkáink

Beszéljünk

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérj visszahívást

Készen állsz?

Az űrlap beérkezését követően kollegánk telefonon fog keresni, a választott időpontban. Kérjük légy elérhető!

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat.

Elsőként arra kérünk, hogy add meg a kért adatokat. Olyan telefonszámot írj be, melyen el tudunk érni a kért időpontban.

Gondold át, hogy mikor lenne a legalkalmasabb, hogy konzultáljunk telefonon.

Írd le nekünk röviden, hogy mik az elképzelésid, milyen napelemes rendszert szeretnél.

Kattints a "Visszahívást kérek" gombra. Kollegánk hamarosan keresni fog telefonon.

Scroll to Top